Van de de Yuanszaag van Shanghai Feng van de Bladenproducten Co. Ltd

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenRouter bits Sets

Geavanceerde van de de Digitale Controle Elektrische 2D/3D Gravure van DSP Multi de Ashoge snelheid 24000rpm

Geavanceerde van de de Digitale Controle Elektrische 2D/3D Gravure van DSP Multi de Ashoge snelheid 24000rpm

Advanced DSP Digital Control Electric 2D / 3D Engraving Multi Spindle High Speed 24000rpm

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: RUNLAI
Modelnummer: Nym100-9-24Z/3.0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: volgens de orders
Prijs: Negotiating the price according to the quantity ordered
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: 7-15 dagen
Betalingscondities: T/T, L/C of anderen
Levering vermogen: voldoende aanbod
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving

Geavanceerde van de de Digitale Controle Elektrische 2D/3D Gravure van DSP Multi de Ashoge snelheid 24000rpm

 

 

1. Structurele eigenschappen


1) Keurt de hoge snelheids elektrische leiding die allen dragen de c-Klasse hoge snelheid goed het hoekige contactkogellager, asreeksen van lading, as in het ondersteunende de stijfheid en de precisie malen van de hoge snelheidsomwenteling verbetert.
2) Alvorens, omwenteling van de schacht met de hand te drijven. De omwenteling van de ashoge snelheid door temperatuurstijging wordt veroorzaakt, gebruik van het koelen van vloeibaar doorgevend systeem dat te elimineren.

 
 

Eigenschap:

 

1. Hoge veiligheid en prestaties
2. Met geavanceerd de digitale controlesysteem van DSP, kan de houten router van TEMEI CNC beide 2D en 3D gravure verwerken. 
3. Keurt ingevoerd gidsspoor goed in rechte lijn wat nauwkeuriger, duurzaam en minder lawaaierig zijn. 
4. Y wordt axises gedreven door dubbele stepper motoren en door toestelrek, snel en vast, tot 18m/min. overgebracht. 
5. Diverse macht van assen. 
6. Het compatibele systeem met al gravuresoftware, en USB-de verbinding zijn facultatief. 
7. De functie van het breekpuntgeheugen is beschikbaar. De zo houten routers zullen niet beïnvloed worden zelfs met stroomuitval of de hulpmiddelen zijn gebroken.
8. Het vacuüm absorbeert lijst kan het hout absorberen strak, en de stofcollector zal uw lijst en minder stof in de workshop schoon houden. Beiden zijn facultatief.

 

 

Specificaties:


Aswijze: Nym100-9-24Z/3.0
Parametrische as:                                    Totale grootte (mm):
Frequentie: 800Hz D: 100
Roterende snelheid: 900024000rpm D1: 78
Macht: 3.0Kw L: 220
Voltage: 380V L1: 37
Elektrische stroom: 8A L2: 31
Verbind wijze: ER20
De diameter van de hulpmiddelhouder: 113mm (Fabrieksnorm: 2 vullingen)
Spits gat van aseind: ≤0.003mm
Doorneind: ≤0.008mm
Het smeren wijze: vet
Het koelen wijze: water
Lagerswijze: 2*7005 2*7003
Gewicht: 13KG

 

 

Beschrijving:


De GDZ-As van de Hoge snelheidsmotor door ons bedrijf wordt onderzocht en wordt ontwikkeld heeft nauwkeurigheidskenmerken dat met geringe geluidssterkte en hoge. Het keurt twee-pool aan six-pole systeem goed met motor en de as wordt gemaakt door het het molybdeen van het nikkelchromium het legeren staal door standaardthermische behandelingsprogramma om het vereiste van hoge nauwkeurigheid en stabiliteit te bereiken. De diepte van parallellisme binnen 0.002mm en Perpendicularity binnen 0.002mm zijn noodzakelijk. De saldotest zou de geautomatiseerde stabilisatormachine moeten gebruiken om het nauwkeurige saldo van as met volledige snelheid te controleren. Assembleer en installeer de temperatuur van het gebied wordt gecontroleerd door de thermostatische airconditioner binnen nauwkeurige geschikte tolerantie. Assembleer en installeer stap wordt aangepast volgens standaardcorrectieprogramma wanneer het aanhalen van de noot en wordt aangehaald door torsiemoersleutel binnen criterium, dat ons maakt om de as niet te verbeteren aanpast langs de noot. Onze as van de hoge snelheidsmotor gebruikt hydraulische die trekkrachtgewichten uit het Duits worden ingevoerd de trekkracht van de as nauwkeurig te meten. De as die de fabriek verlaten wordt beloofd om allen voor een integraal testproces in werking te stellen zodat de tijd van de lopende tijd van werktuigmachinemanufactors en werktuigmachines levertijd allen kon worden verkort.
 

 

Toepassingen:


Toepasselijk werkingsgebied: Dit product is geschikt de industrie voor Gravuremachine of Gravure en van het van de malenmachine en Slot. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de cirkelgravure en de boring en malen van de hardware, glassworks en woodworks.

 

 

Concurrentievoordeel:


Producteigenschappen:
1, Constante machtsas met lage roterende snelheid en hoge torsie; Lage roterende die snelheid voor het boren en het malen of het ruwe machinaal bewerken wordt gebruikt; Hoge roterende die snelheid voor gravure en malen of het fijne machinaal bewerken wordt gebruikt. Dit product heeft brede toepassing.
2, Met geringe geluidssterkte, weinig trilling, goede stabiliteit, hoge verwerkingsprecisie
3, oneindig veranderlijke snelheidstransmissie voor frequentiewisselaar met brede snelheidswaaier
4, keuren de ceramische kern Luchtstop goed, veiliger en betrouwbaar
5, het vooreind van het dragende gebruik het waterkoelingsmateriaal, het het koelen effect van de as zijn beter. De duurzame jaren Lagers wordt langer.


Naverkoopbescherming:

Dragende garantie het laatst voor een half jaar, Machinekwaliteitsborging het laatst voor een jaar.

 

 

Nota's voor Gebruik van Motoras: 

 

1, Motoras zou met frequentieconvertor compatibel moeten zijn. De specificatie en parameteropstelling van frequentieconvertor de geschatte parameters van as moeten zou aanpassen. Als niet, zou de as zich uitbranden.
2, alvorens de met water gekoelde motoras te gebruiken, het moeten worden ervoor gezorgd dat het koelsysteem behoorlijk werkt en het werken zonder het koelen voorwaarde strikt verboden is. Het koelwater berekent door 1 liter per kilowattminuut. Het minimumstroomtarief van koelwater is niet minder dan 5 liter per minuut. De koelwaterpijp en de verbinding van de waterpijp moeten betrouwbaar zijn om lekkage te verhinderen.
3, Koelmiddel moeten van vet schoon en vrij zijn. De temperatuur zou in 5 tot 30 graden moeten worden gecontroleerd. Als de omgevingstemperatuur boven 30 graden is, moet het koelmiddel worden gedwongen om te koelen. De precisie die machine machinaal bewerken vereist koelmiddelentemperatuur bij 20 graden positieve of negatieve 2 graden.
4, tijdens besparing en het vervoeren van motorassen, zouden het hoge snelheidsvet in de lagers kunnen worden veranderd. Zo alvorens te gebruiken, zouden de assen in met lage snelheid voor een periodetijd eerst moeten lopen. Het lopen moet van de minimumsnelheid van de as beginnen en snelheid toevoegen aan de differentiële groei door 3000rpm na 30 minuten. Elk niveau wordt in werking gesteld in 20 minuten. Als enkel het begin die in hoge snelheid zonder lopende, abnormale lawaai gebruiken en hitte dan zou gebeuren zal het gebruikende leven worden verkort. In het gebruik op lange termijn van de elektrische as, zou het (in met lage snelheid) minstens 15 tot 30 minuten binnen één week moeten werken.
5, wanneer het opgeslagen het vastklemmen hulpmiddel op elektrische as, de ring, noot en verminderd droeg moeten worden schoongemaakt om nauwkeurigheid te verzekeren. Het handvat wordt opgenomen in de ring moet groter zijn dan 15 mm.
6, de motoras moeten vóór de verwerking van elke dag worden voorverwarmd. Tot het bereiken van de verwerkingssnelheid en het lopen 15 tot 20 minuten, kon de as het fijne eindigen beginnen. De as zou 2 uren moeten tegenhouden om mechanische moeheid te verhinderen elke dag, om het leven te verlengen.
7, de Slag op de dekking van het aseind, ring en cutterhead wanneer beetje verwijder zijn verboden. Geen buil tijdens besparing die, die en motorassen vervoeren gebruiken vooral de einddekking.
8, zouden de as in de specifieke richting moeten roteren.
9, gelieve te verwijzen naar het instructiehandboek wanneer opslag de as.
10, zouden Koelend de as door waterkoelingsmachine de temperatuur tussen 22 tot 25 moeten controleren.
11, zouden de as die gasverbinding gebruiken zijn gasbron drogen en moeten filtreren door de separator van de waterolie alvorens te gebruiken. De luchtdruk wordt vereist om 0.25MPa te zijn en het filtreren de nauwkeurigheid zou 5µm moeten zijn, of het lager worden beschadigd.

 

 

Geavanceerde van de de Digitale Controle Elektrische 2D/3D Gravure van DSP Multi de Ashoge snelheid 24000rpm

Contactgegevens
Shanghai Feng Yuan Saw Blades Products Co. ltd
Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten