Van de de Yuanszaag van Shanghai Feng van de Bladenproducten Co. Ltd

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productendiamant zaagbladen

hoog rendement100kw Inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven, 360V-520V

hoog rendement100kw Inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven, 360V-520V

  • high efficiency 100KW Induction Heating Equipment Machine For Gear Quenching , 360V-520V
  • high efficiency 100KW Induction Heating Equipment Machine For Gear Quenching , 360V-520V
  • high efficiency 100KW Induction Heating Equipment Machine For Gear Quenching , 360V-520V
 • high efficiency 100KW Induction Heating Equipment Machine For Gear Quenching , 360V-520V

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: GY
  Certificering: CE, SGS , ROHS
  Modelnummer: Gys-100AB

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1 set
  Prijs: negotiation
  Verpakking Details: HOUTEN DOOS
  Levertijd: hang van de orde en de bestemming af
  Betalingscondities: TT
  Levering vermogen: 500set/maand
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving

  100KW inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven

   

  Snel Detail:

   

  Naam

  100KW inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven

   

  Toepassing

  Het hete smeedstuk, hete montage, uitsmelting, oppervlakte dooft, het lassen, het ontharden

  Het werkmacht

  360V-520V

  Uit macht

  100KW

  Productgrootte

  leiding: 790x695x1060mm

  Certificaat

  CE, SGS, ROHS

   

  transformator: 865x420x650mm

   

   

   

   

  Specificatie

   

  Model

  Gys-100AB (In drie stadia)

  het werkmacht

  360V-520V

  Maximumingangsstroom

   150A

  Outputmacht

  100KW

  schommelende frequentie

  20-50khz

  outputstroom

  400-4000A

  het stroomtarief van koelwater

  0.08-0.16Mpa 10L/Min

  de beschermingspunt van de watertemperatuur

  50C

  productgrootte

  leiding: 790x695x1060mm

  transformator: 865x420x650mm

   

   

  Belangrijke Toepassingen:

   

   

  1.  100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine voor Toestel het Doven keurt de IGBT-omschakelaarskring in parallelle verbinding goed, die hoog ladingsaanpassingsvermogen heeft.

  2. 100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine voor Toestel het Doven heeft dergelijke eigenschappen zoals hoge macht, snelle het verwarmen snelheid, hoog rendement en gemakkelijke verrichting.

  3. Vergeleken met andere het verwarmen wijzen, kan het de economische voordelen beduidend bevorderen, de kwaliteit van verwarmde het werkstukken verbeteren en de energie en het materiaal besparen, arbeidsintensiteit verminderen en het productiemilieu verbeteren.

  4. 100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine voor Toestel het Doven heeft super kleine grootte, die kan besparen productieplaats door 10 keer.

  5. 100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine voor Toestel het Doven is veilig en betrouwbaar, en vereist geen materiaal van tienduizendtalvoltage, en kan zo de veilige exploitatie verzekeren.

  6. Het uitvoerige volledige ladingsontwerp is beschikbaar voor de ononderbroken verrichting van 24 uur.

   

   

  Het verwarmen (heet smeedstuk, hete montage en uitsmelting)

    Het hete smeedstuk poogt de het werkstukken van bepaalde temperatuur (de verschillende materialen vereisen verschillende temperaturen) in andere vormen door smeedstukpers met behulp van stempelpers, smeedstukmachine of ander materiaal, voor instanties, hete uitdrijving van horlogekast, horlogevlaai, handvat, vormtoebehoren, keuken en tafelgerei, kunstwaren, standaarddeel, bevestigingsmiddel, vervaardigd mechanisch gedeelte, bronsslot, klinknagel, staalspeld en speld te vervaardigen.

   

     De hete montage verwijst naar de verbinding van verschillende metalen of metalen met nonmetals door verwarmen gebaseerd op het principe van hete uitbreiding of hete uitsmelting, voor instanties, ingebed lassen van koperkern van computerradiator met van de aluminiumblad en spreker Web, samenstelling van staal en plastic buis, het verzegelen van aluminiumfolie (de schil van het tanddeeg), motorrotor en het verzegelen van tubulair elektrisch het verwarmen element door.

   

    Het uitsmelten hoofdzakelijk poogt het metaal in vloeistof te smelten door op hoge temperatuur te gebruiken, die hoofdzakelijk van toepassing op de uitsmelting van ijzer, staal, koper, aluminium, zink evenals diverse edele metalen is.

   

  Thermische behandeling (de oppervlakte dooft)

    Doof voor diverse hardware en hulpmiddelen, zoals meer plier, moersleutel, hamer, bijl, het schroeven hulpmiddelen en scheerbeurt (boomgaardscheerbeurt).

   Doof voor diverse auto en motorfietsmontage, zoals trapas, koppelstang, zuigeras, kettingswiel, aluminiumwiel, klep, de schacht van het rotswapen, semi drijfas, kleine schacht en vork.

   Diverse elektrische gereedschappen, zoals toestel en assen.

  Doof voor werktuigmachines, zoals draaibankdek en gidsspoor.

  Doof voor diverse delen van het hardwaremetaal en machinaal bewerkte delen, zoals schacht, toestel (kettingswiel), nok, klem en klem enz.

  Doof voor hardwarevormen, zoals kleine vorm, vorm bijkomend en binnengat van vorm.

   

   

  Het lassen (soldeer en lassen, zilver die solderen solderen)

     Lassen van diverse hardware scherpe hulpmiddelen, zoals diamanthulpmiddel, schurend hulpmiddel, boringshulpmiddel, het blad van de legeringszaag, harde legeringssnijder, malensnijder, ruimer, planningshulpmiddel en stevige centerboor.

   

     Lassen van diverse hardware mechanisch gadget: Zilveren solderend en solderend van metalen van dezelfde verscheidenheid of de verschillende verscheidenheden, zoals van de hardwaretoilet en keuken producten, koelende kopermontage, de montage van de lampdecoratie, de montage van de precisievorm, hardwarehandvat, eggbeater, legeringsstaal en staal, staal en koper evenals koper en koper.

      Het de bodemlassen van de samenstellingspot is van toepassing op soldeert hoofdzakelijk lassen van rondschrijven, vierkant evenals andere onregelmatige duidelijke pottenbodem. Het is van toepassing op vlakte soldeert ook lassen van andere metalen.

      Het lassen van het verwarmen van schijf van elektrische warm waterketel verwijst hoofdzakelijk naar soldeert lassen van roestvrij staal vlakke basis, aluminiumblad en tubulaire elektrische het verwarmen elementen van diverse vormen.

   

   

  Het ontharden (het aanmaken en modulatie)

   

     Het ontharden van diverse roestvrij staalproducten, zoals roestvrij staalbassin, onthardde en dreef kan, ontharde gevouwen rand, ontharde gootsteen, roestvrij staalbuis, vaatwerk en kop uit.

     Het ontharden van de verschillende andere stukken van het metaalwerk, zoals golfbalhoofd, richtsnoer, messingsslot, de montage van het hardwarekoper, het handvat van het keukenmes, blad, aluminiumpan, aluminiumemmer, aluminiumradiator en diverse aluminiumproducten.

   

   

  Belangrijke Eigenschappen:

   

  1. 100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine keurt de IGBT-omschakelaarskring in parallelle verbinding goed, die hoog ladingsaanpassingsvermogen heeft.

  2. 100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine heeft dergelijke eigenschappen zoals hoge macht, snelle het verwarmen snelheid, hoog rendement en gemakkelijke verrichting.

  3. Vergeleken met andere het verwarmen wijzen, kan het de economische voordelen beduidend bevorderen, de kwaliteit van verwarmde het werkstukken verbeteren en de energie en het materiaal besparen, arbeidsintensiteit verminderen en het productiemilieu verbeteren.

  4. 100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine heeft super kleine grootte, die kan besparen productieplaats door 10 keer.

  5.100KW inductie het Verwarmen de Materiaalmachine is veilig en betrouwbaar, en vereist geen materiaal van tienduizendtalvoltage, en kan zo de veilige exploitatie verzekeren.

  6. Het uitvoerige volledige ladingsontwerp is beschikbaar voor de ononderbroken verrichting van 24 uur.

   

   

  Werkend Principe

   

  Het elektromagnetische de inductie van de frequentieomzetting is verwarmen of inductie het verwarmen voor plotseling een methode om metaalmaterialen te verwarmen door de voeding van de machtsfrequentie in dat van specifieke die waaier om te zetten op het principe van elektromagnetische inductie wordt gebaseerd. Het is hoofdzakelijk van toepassing op metaal het hete werken, de thermische behandeling, het lassen en smelten. Dit die type van het verwarmen van techniek is ook van toepassing op de verpakkingsindustrie (zoals het verzegelen van aluminiumfolie in geneeskunde en voedsel de industrie wordt gebruikt), halfgeleidermateriaal (zoals uitgedreven monocrystalline silicium en verwarmd hechtend metaaldelen voor autoglas). 

  De basiscomponenten van inductie verwarmingssysteem omvatten de bron en het werkstukken van de inductierol, wisselstroom. De inductierol kan in verschillende vormen vanaf verschillende verwarmde voorwerpen worden vervaardigd. De rol wordt verbonden aan de krachtbron die wisselstroom verstrekken voor rol. De wisselstroom door de rol wordt kan tot een afwisselend magnetisch veld leiden die door de het werkstukken overgaan aan de stroom van de opbrengswerveling zoals vereist in het verwarmen. bezeten die

   

   

  Voordelen van Inductie het Verwarmen Materiaal

   

  1. Snel verwarmend: het minimumtarief om te verwarmen is minder dan 1 tweede (het tarief om te verwarmen is beschikbaar voor aanpassing en controle).

  2. Brede dekking van het verwarmen: het kan aan delen van het hitte diverse metaal worden gebruikt (vervang verwijderbare inductierol vanaf verschillende werkende schakelaars).

  3. Gemakkelijke installatie: het kan worden gebruikt zodra het wordt verbonden aan krachtbron, inductierol evenals watervoorzieningspijp en het toenemen pijp; het is klein in grootte en licht in gewicht.

  4. Gemakkelijke verrichting: u kunt leren om het binnen verscheidene notulen in werking te stellen.

  5. Snel opstarten: het kan zijn begonnen om het verwarmen handeling uit te voeren op voorwaarde dat het water en de voeding beschikbaar zijn.

  6. Lage machtsconsumptie: Vergeleken met het conventionele vacuümmateriaal van de buis hoge frequentie, kan het de macht door ongeveer 70% bewaren. Kleiner is de grootte van het het werkstuk, zou de lagere machtsconsumptie zijn.

  7. Hoge doeltreffendheid: het heeft dergelijke eigenschappen zoals het eenvormige verwarmen (het is toepasselijk om het uit elkaar plaatsen van de inductierol aan te passen om de aangewezen temperatuur zoals vereist in elk deel van het werkstuk te verzekeren), snel het verwarmen en beperkte oxic horizon, en kan tegen om het even welk afval bewaken na het ontharden.

  8. Uitvoerige bescherming: het heeft dergelijke functies zoals overdruk, te sterke intensiteit, oververhittings en water de aanwijzingen van het tekortalarm evenals automatische controle en bescherming.

  9. Controleerbare temperatuur: het is toepasselijk om de temperatuur te controleren voor het verwarmen van het werkstukken vanaf de vooraf ingestelde het verwarmen tijd, en daardoor de het verwarmen temperatuur te controleren op een bepaald technisch punt.

  10. Uitvoerig volledig ladingsontwerp: het kan onophoudelijk 24 uren werken.

  11. Kleine grootte en lichtgewicht: het heeft een gewicht slechts verscheidene dozens kilogram, waarvan, de beperkte vloerruimte workshopplaats kan effectief besparen.

  12. Verwijdering van hoogspanning: het vereist geen transformator opvoer die ongeveer tienduizendtalvoltage kan veroorzaken, en zo de maximumveiligheid kan verzekeren.

  hoog rendement100kw Inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven, 360V-520Vhoog rendement100kw Inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven, 360V-520Vhoog rendement100kw Inductie het Verwarmen Materiaalmachine voor Toestel het Doven, 360V-520V

   

  Contactgegevens
  Shanghai Feng Yuan Saw Blades Products Co. ltd
  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten